Palvelut

Tarjoamme Sinulle kokonaishammashoitoa Tampereella sekä Tullintorilla että Keskustorilla.

Tullinsuu Tullintorilla on täyden palvelun sairaalaoikeuksin varustettu hammaslääkärikeskus, josta saat kaiken tarvitsemasi hammashoitoon liittyvän erikoishoidon.

Uusisuu Keskustorilla toimii esteettisen hammashoidon edelläkävijänä ja toimii tiiviissä yhteistyössä sisarensa Tullinsuun kanssa tarjoten monipuolisen osaamisen juuri Sinulle sopivassa muodossa.

Haluamme kantaa yhteiskunnallisen vastuumme. Avainlippu-yrityksenä toimimme sen puolesta, että Suomessa on tulevaisuudessa lisää työtä ja että Suomessa tehtävä työ on merkityksellistä ja arvokasta.


http://tullinsuu.fi/uploads/images/alasivut/testikuva.jpg

Konsultaatiokäynti

Koska jokainen potilas on yksilöllinen, yksiselitteistä hinnastoa erikoishammaslääkärien hoidoista on mahdoton laatia. Parhaan arvion hoidon hinnasta saat varaamalla konsultaatiokäyntiajan erikoishammaslääkäriltä, jonka erikoisalaan hoitosi kuuluu. Tarjoamme klinikoillamme Tampereella monipuolisesti eri hammashoitoalojen erikoisosaamista.

Konsultaatiokäynnin hinta on Kelan korvauksen jälkeen noin 80 - 200 euroa. Käynnillä saat yksilöllisen kustannusarvion hoidostasi.

Ajan erikoishammaslääkärin vastaanotolle voit varata arkisin numerosta 03 3124 660. Tervetuloa!