Ajankohtaista

29.05.2018

Tullinsuu mukana suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeilussa

Osallistumme Tampereen suun terveydenhuollon valinnanvapauskokeiluun 2018, jossa Tampereen kaupunki toimii isäntäkuntana muille osallistujakunnille, joita ovat Valkeakoski, Lempäälä, Nokia ja Pirkkala. Lisäksi mukana ovat yhteistoiminta-alueina Orivesi ja Vesilahti.

Kokeilussa mallinnetaan sote- ja maakuntauudistuksen mukaista suun terveydenhuollon asiakkaan valinnanvapautta suun terveydenhuollon palveluissa. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakas voi halutessaan valita kokeiluun osallistuvista yksityistä hammashoitoa tarjoavista palveluntarjoajista mieleisensä ja ohjautua kokeilun puitteissa hammashoitoon valitsemalleen taholle. Asiakas maksaa palvelusta Tampereen kaupungin hammashoidon terveyskeskushinnaston mukaiset taksat.

Hammaslääkäri Kati Raitila (Hammaslääkärikeskus Uusisuu) vastaanottaa valinnanvapauskokeiluun osallistujia asiakkaita.

 

Miten asiakkaan tulee toimia päästäkseen mukaan kokeiluun?

Tampereen kaupunki avaa torstaina 31.5.2018 Internet-sivuston, jonka kautta asiakas pääsee ilmoittautumaan mukaan kokeiluun. Sivuston osoite on: www.tampere.fi/valinnanvapaus. Osallistumaan pääsee myös Tampereen kaupungin numerossa 03-56570119 arkisin klo 10-15.

Kokeilun piiriin mahtuu rajattu asiakasmäärä ja nopeimmat pääsevät mukaan.

Kun asiakas on ilmoittautunut, voi hän tilata ajan sille palveluntarjoajalle, jonka hän on valinnut.

Tullinsuun ja Uusisuun ajanvarauksen voi tehdä numerosta: 03-3124 6600. Aikaa varatessa tulee kertoa kuuluvansa valinnanvapauskokeilun piiriin.


Takaisin uutisiin